Pilkington Nederland Basiskennis

10 ratings

Welkom bij de cursus Basiskennis. De cursus bestaat uit 5 onderdelen, te weten: Floatglasproductie, Basisproducten, Diverse Glassoorten, Isolatieglas en Specials. Elk onderdeel zal worden afgesloten met een vijftal vragen. Om de cursus succesvol af te ronden dient minimaal 70% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van de gehele cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes en plezier met deze cursus!

 

Klik nu op bovenstaande titel “Pilkington Nederland Basiskennis” om de cursus te starten.

Pilkington en Kwaliteit

11 ratings

Welkom bij de cursus Kwaliteit.

Deze cursus wordt afgesloten met een toets vijftal vragen. Om dit onderdeel succesvol af te ronden dient minimaal 80% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van deze cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes!

Klik nu op bovenstaande titel “Pilkington en Kwaliteit” om de cursus te starten.

 

170 studenten ingeschreven

Pilkington en Veiligheid, Gezondheid en Milieu

0 rating

Welkom bij de cursus VGM.

Deze cursus wordt afgesloten met een toets vijftal vragen. Om dit onderdeel succesvol af te ronden dient minimaal 80% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van deze cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes!

Klik nu op bovenstaande titel “VGM” om de cursus te starten.

 

Brandwerend glas

1 rating

Welkom bij de cursus Brandwerend glas. Deze cursus wordt afgesloten met een vijftal vragen. Om dit onderdeel succesvol af te ronden dient minimaal 80% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van deze cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes!

Klik nu op bovenstaande titel “Brandwerend glas” om de cursus te starten.

Doorvalwerende beglazing

1 rating

Welkom bij de cursus Doorvalwerende beglazing. Deze cursus wordt afgesloten met een vijftal vragen. Om dit onderdeel succesvol af te ronden dient minimaal 80% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van deze cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes!

Klik nu op bovenstaande titel “Doorvalwerende beglazing” om de cursus te starten.

Geluidwering met glas

1 rating

Welkom bij de cursus Geluidwering met glas. Deze cursus wordt afgesloten met een vijftal vragen. Om dit onderdeel succesvol af te ronden dient minimaal 80% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van deze cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes!

Klik nu op bovenstaande titel “Geluidwering met glas” om de cursus te starten.

Windbelasting

2 ratings

Welkom bij de cursus Windbelasting. Deze cursus wordt afgesloten met een vijftal vragen. Om dit onderdeel succesvol af te ronden dient minimaal 80% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van deze cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes!

Klik nu op bovenstaande titel “Windbelasting” om de cursus te starten.

Zonwerende beglazing

1 rating

Welkom bij de cursus Zonwerende beglazing. Deze cursus wordt afgesloten met een vijftal vragen. Om dit onderdeel succesvol af te ronden dient minimaal 80% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van deze cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes!

Klik nu op bovenstaande titel “Zonwerende beglazing” om de cursus te starten.

Pilkington Insulight™ met ScreenLine®

1 rating

Welkom bij de cursus Pilkington Insulight™ met ScreenLine®.

Deze cursus wordt afgesloten met een vijftal vragen. Om dit onderdeel succesvol af te ronden dient minimaal 80% van de vragen goed te zijn. Na het succesvol afronden van deze cursus zal er een certificaat overhandigd worden.

Veel succes!

Klik nu op bovenstaande titel “Pilkington Insulight™ met ScreenLine®” om de cursus te starten.

Test

0 rating

test

2 studenten ingeschreven